Δάσκαλος

Ο Ευάγγελος Πατεδάκης γεννήθηκε στον Άγιο Μύρωνα Μαλεβυζίου Ηρακλείου ΚΡΗΤΗΣ και μεγαλώνοντας από μικρός το όραμα του ήταν στις πολεμικές τέχνες.

Στάθηκε ναι μεν τυχερός που σαν πολεμική τέχνη τον έκφραζε μόνο το Wing Chun γνωρίζοντας τη μέσο ενός εκπροσώπου του Gary Lam - Wong Shun Leung σύστημα ( Lineage - οικογένειες ) στις αρχές 2007,

Λόγο της επιθυμίας ολοκλήρωσης για μάθηση της πολεμικής τέχνης Wing Chun η πορεία του τον έφερε να γνωριστεί με ένα από τους μεγαλύτερους Grand Master Samuel Kwok κ εκπρόσωπο του γνήσιου Παραδοσιακού Ip Man Wing Chun στην Ευρώπη το 2010.

Από τότε μέσο της μάθησης του από το Grand Master Samuel Kwok έχει κατορθώσει μέσα από διάφορες διακρίσεις και αγώνες να διακριθεί  κ να εκπροσωπεύει το Ip Man Wing Chun στην Ελλάδα σαν τίτλος Δάσκαλος ( Sifu ) ο οποίος τίτλος είναι κ παγκοσμίως αναγνωρίσιμος.

Μετά από καινούριους αγώνες και διακρίσεις μέσα στο 2015, αποκτήθηκε και ο νέος τίτλος Master ο οποίος είναι και αυτός παγκόσμίως αναγνωρίσιμος στη συγκεκριμένη πολεμική τέχνη.

844960fd-f5f2-4a5c-b80c-c4270ffb0d3811.jpg